0 Deljenj 1826 Ogledov

Če vaša žena hlini orgazem, vam je najbrž…

24. September, 2017 2:00
1826 Ogledov

Po rezultatih anket, naj bi ženske povprečno hlinile orgazem vsaj pri petini spolnih odnosov. Sicer to za ene velja pogosteje, veliko je pa tudi takšnih, ki tega nikoli ne počnejo. Zakaj to počnejo in zakaj si tega raje ne želite?

Meg Ryan je v filmu “Ko je Harry srečal Sally” vsemu svetu dokazala, da je lahko orgazem zaigran zelo pristno. Ker ga doživljamo vsak po svoje, je treba partnerja zelo dobro poznati, da lahko posumite, da je v postelji neiskren.

Fantje pogosteje doživijo orgazem

Opravili so raziskavo s približno 250 študenti, ki so povprečno seksali 3 krat tedensko. Med seksom so dekleta doživela orgazem v 61 % spolnih odnosov, fantje v 70 %. No, odkrili so še eno neprijetnost. Če vaša žena hlini orgazem, obstaja večja verjetnost, da vam je že kdaj nataknila rogove. Dr. Justin Lehmiller z Harvardske univerze je analiziral rezultate in ugotovil, da se verjetnost nezvestobe povišuje s številom hlinjenih orgazmov.

Samo število orgazmov sicer ne vpliva na verjetnost nezvestobe. Ženske, ki so doživele več orgazmov, so bile enako zveste kot tiste, ki jih niso.

Zakaj torej hlinjenje?

Načeloma ženske nekoliko težje doživijo orgazem zgolj pri penetracijskem seksu. Morda čutijo potrebo, da “dokažejo” kako tudi one uživajo. Pravzaprav kar pogosto hlinijo orgazem prav zato, da ne bi prizadele ega svojih mož, ki jim naziv mojstra posteljnih veščin res veliko pomeni. Najbrž bi si ga tudi zaslužili, če bi se bolj potrudili…

Več iz te kategorije