0 Deljenj 917 Ogledov

ČE JIH IZBERETE ZA PARTNERJA, RAJE SKRIJTE DENARNICO: Ti astrološki znaki nikoli nimajo denarja

30. March, 2022 10:14
917 Ogledov

Če ima finančno stanje pri izbiri partnerja pomembno vlogo v vašem življenju ali pa vam je pomembno, da ste ‘dosledni’ pri prihodkih, potem dobro premislite, kako boste izbrali. Moškim, rojenim v teh astroloških znamenjih, preprosto ni usojeno, da bi obdržali denar, varčevanje je zanje nekaj nepoznanega, in če dobro zaslužijo – bodo denar porabili.

Strelec

Strelec je tip, ki niti ne pogleda, čigav denar je, pomembno je le, da ga porabi. Že prvi dan mu uspe zapraviti vse, kar zasluži, potem pa si bo cel teden »grize nohte«. Ko se znajde v takšni situaciji, bo preživel le z vašo pomočjo. To načelo ga vodi skozi življenje, zato če vam njegova nepremišljenost ni pomembna – potem ste se dobro odločili.

Ribe

Ribe se radi pretvarjajo, da so ‘močnejše’, kot so objektivno. Sposobne so se spopadati in izzvati konflikte, ki jih običajno ‘udarijo po glavi’. Imajo odlične ideje, ki bi lahko bile donosne, težava je le v tem, da stvari niso pripravljeni začeti sami, ampak se zanašajo na druge. Zaradi tega odnosa so njihove denarnice skoraj vedno prazne.

Tehtnica

Tehtnica, kot kaže, zna dobro zaslužiti, a prvi dan ta denar magično izgine. Morda ga da nekaj na stran zaradi kakšne svoje muhe, a nikoli ne boste vedeli, ker je tisto, kar navaja kot dohodek. Saj so vsote vedno minimalne in premalo za preživetje. Za hrano se boste torej morali vedno ukvarjati sami, a morda se bo kakšno pivo v hladilniku pojavilo s  čarovnijo.

Vodnar

Vodnar je umetnik, ki ga nihče ne razume in ga ne more ceniti. V vsem, kar počne, je briljanten, a tega nihče ne opazi. Ker ga nadrejeni pogosto napačno razumejo, je denar težko dobiti. A zato se ti bodo prav lepo zlagali, da je vse tako kot mora biti in da bo denar kmalu kapljal. In vse bodo začinili z najslajšimi besedami ljubezni, tako da vam ne bo preostalo drugega, kot da jim verjamete.

Več iz te kategorije