0 Deljenj 1664 Ogledov

ASTROLOŠKI ZNAKI, KI BODO DOŽIVELA NAJVEČJO SREČO V LJUBEZNI: Dva zaljubljena do ušes, eden naj se pazi!

17. April, 2022 8:59
1664 Ogledov
Pixbay

Znani ruski astrolog Pavel Globa je razkril, komu bo pomlad prinesla novo ljubezen! Sreča ne bo potrkala na vrata vsakogar, le tri znamenja zodiaka bodo aprila doživela vrtinec strasti:

Bik

Predstavnike tega astrološkega znamenja bo aprila čakala strastna avantura. Bik bo spoznal novo osebo, ki mu bo korenito spremenila življenje. Vendar astrolog opozarja, da ne pustite glave v oblakih. Nikakor ni priporočljivo, da zanemarjajo svoje obveznosti v službi in doma, lahko si zapletejo življenje …

Rak

Predstavniki tega astrološkega znamenja se bodo zaljubili do ušes! Vendar astrolog opozarja Raka, kot tudi Bika, naj jim romantika ne zmede misli. Naj malo počakajo, preden nekomu dajo svoje srce, saj se lahko izkaže, da človek sploh ni takšen, kot se zdi na prvi pogled. Obstaja namreč možnost, da bodo doživeli veliko izdajo.

Kozorog

Kozoroge bo aprila čakalo usodno srečanje. Samski predstavniki tega zodiakalnega znamenja bodo to pomlad doživeli harmonijo v svojem ljubezenskem življenju, novi partner pa jim bo dal mir in spokojnost, po kateri so hrepeneli. Zelo verjetno se bo ta romanca končala s poroko, napoveduje Globa.

Sicer mesec april za številna astrološka znamenja ne bo lahek, nekaterim pa bo prinesel težko pričakovane spremembe. Pet znakov zodiaka bo lahko lovilo srečo za rep, glavna stvar je odločnost, je v svoji napovedi še poudaril omenjeni astrolog.

Več iz te kategorije