0 Deljenj 2297 Ogledov

ZADNJE SLOVO OD URŠKE IN NOVOROJENČKA OSKARJA »Zakaj, zakaj ravno vidva?«

7. November, 2018 16:14
2297 Ogledov

”Zakaj, zakaj ravno vidva? Pa toliko lepega je bilo pred nami …  Zdaj sta skupaj, kot dve zvezdi na nebu …  Neizmerno vaju pogrešam …,” so besede, ki so jih svojci namenili pokojni Urški Krajišnik in sinu Oskarju Izaku. Od njiju se bodo poslovili v petek, 9. novembra 2018, ob 14.30 na pobreškem pokopališču v Mariboru. 

Prometna nesreča v Mariboru, ki je poleg nosečnice terjala tudi življenje novorojenčka, je pretekli teden pretresla Slovenijo. Pijani voznik je namreč na prehodu za pešce na Nasipni ulici v Mariboru zbil 27-letno nosečnico,  dva dni po njeni smrti je umrl še njen novorojenček, ki so ga zdravniki sicer sprva uspeli rešiti s carskim rezom. Tudi pes, ki ga je nesrečnica vodila na povodcu, je na kraju nesreče poginil.

Pijani voznik zaspal v policijskem vozilu

Pijani 29-letnik Mariborčan Martin P., strai znanec policije, ki z je z objestno vožnjo vzel troje življenj  je napihal  0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Očividci nesreče so povedali,  da je povzročitelj nesreče med policijsko obravnavo celo zaspal v policijskem vozilu.

 

 

Več iz te kategorije