0 Deljenj 2282 Ogledov

Zabil se je v avto s štirimi mladimi! Vlado (20), Slavica (20), Jozo (21) in Ivana (19) so umirali, on je zakopaval orožje

15. April, 2020 9:35
2282 Ogledov

Tragična nesreča v Livnu, v kateri so umrli štirje mladi ljudje, je BiH zavila v črno. Lokalna policija razkriva nove podrobnosti nesreče, ki je šokirala javnost.

Nesrečo, piše Avaz, je povzročil 41-letni T.P. Umrli so mladi iz vasi Strupnic – Vlado Vujeva (20), Slavica Vujeva (20), Jozo Matkovič (21) in Ivana Rimac (19). T. P. je obtožen hudih kaznivih dejanj zoper javno varnost, neuporabe pomoči osebi poškodovani v prometni nesreči, nepooblaščenega posedovanja orožja ali eksplozivne snovi in ponarejanja listine. Osumljenec je obtožen, da je 9. aprila okoli 23. ure, v času prepovedi prometa zaradi trenutnih epidemioloških razmer, na avtocesti M-6.1 v mestu Kovačić s sprednjim delom vozila trčil v golf v katerem so se nahajali omenjeni nesrečniki.

Še več kaznivih dejanj

Osumljeni je nato vse, ki so bili poškodovani v trčenju, pustil brez pomoči, saj je zakopaval lovske puške in strelivo, da jih policija ne bi našla. Orožje je zakopal na njivi približno sto metrov od kraja trčenja. Osumljenec je obtožen tudi posredovanja protitankovske raketne rakete M-80, dveh ročnih bomb M-75 in M-52, 15 pušk različnih modelov in kalibrov v svoji hiši v Rujanih v Livnu. Poleg tega je 30. marca je obtožen še posredovanja ponarejenega potrdila o gibanju z nepooblaščeno uporabo pečata Lovske zveze.

Več iz te kategorije