0 Deljenj 7511 Ogledov

Zabava groze: dekle (22) prijavilo, da je bilo posiljeno na zabavi, mladeniča so pridržali

21. June, 2020 9:03
7511 Ogledov

Razuzdana zabava mladih na Hrvaškem se je končalo s prijav o posilstvu, prihodu policije in prijetjem ducata mladeničev, ki so jih na zaslišanje odpeljali na policijo, piše 24 sata.

Po preiskavi, v kateri so bili zaslišani vsi udeleženci zabava, pa tudi posiljena 22-letnica, je okrožno državno tožilstvo izdalo sklep o izvedbi preiskave zoper 25-letnega mladeniča iz vzhodne Hrvaške. Osumljen je, da je 14. junija posilil oz. prisilil dekle na seks.Neuradno je znano, da je mladenič (27) zabavo organiziral v svoji družinski hiši, v času, ko njegovih staršev ni bilo doma. To ni prvič, da je organiziral zabavo, pravijo njegovi prijatelji, ki so tokrat prejeli povabilo na žur kar preko Instagrama.

»Na zabavo sem prišel preko prijatelja, ki je prejel povabilo. Nikoli nisem bil v njegovi hiši. Zdeli so se premožni. Nekatere goste sem poznala, ne pa večino. Zdelo se mi je, da so tam tudi mladoletna dekleta. Ni bila ravno navadna zabava, bolj razvpita. Bilo je alkohola, nekaj drog. Predstavili so me tudi z dekletom, za katero so kasneje rekli, da je bila posiljena. Tiste noči je bil omenjeni fant ravno s to punco, zato sem mislil, da sta v zvezi. Na začetku je bila zabava odlična, dobra glasba, potegavščine, lahkotno pitje. V nekem trenutku se je druženje vseh postalo intimno. V sobah so začeli izginjati,« povedala je ena od deklet, ki se je udeležila zabave.

Neuradno, tako piše 24sata, je posiljeno dekle domnevno privolilo v intimno razmerje s svojim fantom, ko pa je odšel iz sobe in je zaspala, je v nekem trenutku v sobo vstopil še en mladenič.Izkoristil je situacijo in dekle prisilil k seksu. Ni se mogla braniti, a po spolnem odnosu je pobegnil iz sobe in kričala na pomoč.Na njej so bile vidne tudi sledi krvi. Eden od prisotnih je poklical policijo …

Več iz te kategorije