0 Deljenj 381 Ogledov

Z LUKSUZNIM BMW-JEM V DROG Tri mladenke mrtve, četrta in voznik v kritičnem

1. julij, 2018 10:59
381 Ogledov
Dnevni Avaz

Tri dekleta, stara 17 in 18 let, so umrla v petek zvečer v hudi prometni nesreči v  Sarajevu. Poškodovana sta še ena punca (18) in mladenič (20).

V grozljivem trčenju luksuznega avtomobila BMW X5 v zaščitno ograjo ter kovinski drog na avtocesti Zenica-Sarajevo sta na mestu umrli dve dekleti. Tretje dekle je zaradi težkih poškodb umrlo v bolnišnici. Zdravniki se še vedno borijo za življenje 18-letnice ter Almira E. (20), ki je vozil BMW v času nesreče.

Na kraju nesreče je prišlo do popolnoma razbitega razbitja BMW-ja. Čudež, da je nesrečo sploh kdo preživel. Policija je še ugotovila, da BMW ni bil registriran in da so bile na njem tablice, ki niso pripadale temu avtomobilu, še poročajo tamkajšnji mediji.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije