0 Deljenj 645 Ogledov

Voznik v dva fanta na prehodu za pešce in pobegnil! V krvi je imel 2,06 promila in to ob 18. uri

14. March, 2021 15:14
645 Ogledov

Voznik (38), ki je v soboto okoli 18.30 s Škodo Octavio na prehodu za pešce na Šoljanovi ulici v Zagrebu dobesedno povozil dva fanta, ki sta z mamo prečkala cesto, je imel 2,06 promila alkohola, poroča zagrebška policija.

V grozljivi nesreči sta bila hudo poškodovani, še huje pa je, da je voznik po nesreči pobegnil. Kot je za 24sata povedal bralec, se je vrnil po približno pol ure. Policija ga je prijela, po streznitvi pa bo izvedla kriminalistično preiskavo in ga privedla k skrbniškemu nadzorniku zaradi suma storitve kaznivih dejanj povzročitve prometne nesreče in neukrepanja.

Dečku s hudimi poškodbami glave bodo danes opravili CT

Eden od fantov ima hude možganske poškodbe, v soboto zvečer pa so zdravniki na Kliniki za otroške bolezni v Klaićevi kirurško namestili senzor za nadzor krvnega tlaka. Takoj po sprejemu v bolnišnico so ga namestili na oddelek za intenzivno nego, ga intubirali in priključili na respirator. Noč je preživel brez sprememb, čez dan pa bodo opravili kontrolni CT.

Drugi deček ima lažje poškodbe glave in je v dobri klinični kondiciji, zato ga zdravniki po pregledu nameravajo danes z oddelka za intenzivno nego preseliti na redni oddelek.

Več iz te kategorije