0 Deljenj 724 Ogledov

VIDEO: VOZILA 200 KILOMETROV NA URO IN SNEMALA Trupli bratrancev več ur vlekli iz razbitin avtomobila

13. December, 2017 11:46
724 Ogledov

TUZLA – Okoli pol treh zjutraj je konec prvega vikenda v decembru v mestu Đurđevik blizu Tuzle odjeknila huda prometna nesreča. V njej sta umrla bratranca Enes (21) in Ahmed Muratović (21), v VW passatu pa je bil z žrtvama tudi 16-letni Azuro B., ki se hudo poškodovan zdravi v eni izmed tamkajšnjih bolnišnic. Njegovo stanje je stabilno.

Na ta usodni dan je vozil Enes, a je zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom, prebil betonsko ograjo na dvorišču in se zaletel v hišo. Na mestu sovoznika je sedel Ahmed. Trupli nesrečnih sorodnikov so nato iz razbitin avtomobila več ur vlekli gasilci. Ljudje, priče hude nesreče, kar niso mogli verjeti, da bi kdo lahko preživel takšno nesrečo, poroča Faktor.ba.

Družabna omrežja so kmalu po objavi tragične novice preplavila ganljiva sporočila, v katerih se prijatelji poslavljajo od pokojnih mladeničev. Za njiju imajo le lepe besede. »Vsak od nas je imel osebo, ki je bil njegov prvi partner v življenju, tudi jaz. In ni pomembno, če se pozneje nisva družila toliko kot prej, ker naju je življenje razdvojilo. Vedno, ko sva se srečala, sva si rekla: ‘Hej se spomniš, ko sva bila …?’ A komu bom sedaj to rekla? Danes, Enes, je s tabo umrlo moje zgodnje otroštvo. Kako boli to mrzlo decembrsko jutro. Poznala sem oba, Ahmeda seveda manj, a dovolj dobro, da sem vedela, da sta oba dobra fanta. Toda življenje je takšno, nikoli ne veš, kdaj je konec …« je med drugim srce parajoče zapisala Rahima Muratović. Pokojnima so se poklonili tudi pri košarkaškem klubu Živinice, član katerega je bil Ahmed, poškodovanemu pa so zaželeli hitro okrevanje.

Še to, Ahmed je samo nekaj ur pred nesrečo na svojem profilu na Instagramu objavil posnetek, iz katerega je razvidno, da so na mokri cesti vozili več kot 200 kilometrov na uro …

IZ TISKANE IZDAJE ŠKANDAL24

Več iz te kategorije