0 Deljenj 1374 Ogledov

VIDEO: Grozljivi posnetek nesreče iz Slovenije, v kateri je umrl oče dveh otrok, šokiral Hrvate

16. November, 2019 9:44
1374 Ogledov

Grozljivi posnetki, kako se je Opel Corsa zaletel v tovornjak in potem padel z nadvoza, ni šokiral samo Slovenije, ampak tudi sosednjo regijo. Hrvaški mediji poročajo, da je v nesreči umrl voznik tovornjaka, Madžar György Czakó (53). Oče dveh otrok je preminil na umrl na kraju nesreče.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/video-v-javnost-prisel-posnetek-nesrece-tovornjaka-s-cisterno-na-ljubljanski-obvoznici/

Spomnimo, 40-letni slovenski voznik osebnega vozila opel corsa zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal desno in trčil v priklopno vozilo. Tovorno vozilo je zaneslo desno in z vozišča, kjer je prebilo varovalno ograjo in padlo z viadukta v globino približno 20 metrov. Voznik osebnega vozila v nesreči ni bil poškodovan. Nastala je večja materialna škoda, v cisterni pa ni bilo nevarnih snovi. Poškodovano je bilo še eno vozilo, na katero so padli deli cestne infrastrukture.

Kronen Zeitungen medtem dodaja, da naj bi šokanten posnetek služil kot opozorilo, s katerim naj bi želela slovenska policija voznike pozvati k večji previdnosti med vožnjo po mokrih cestah.

Več iz te kategorije