0 Deljenj 653 Ogledov

Veste, kaj se dogaja s pogrešano turistko Almo? Oglasili so se s PU Ljubljana

23. avgusta, 2019 15:23
653 Ogledov

Policijska uprava Ljubljana v sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi še vedno išče pogrešano 63-letno Almo Novljan iz Domžal, ki jo od konca junija pogrešajo na hrvaškem otoku Mljet. Policija prosi vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi, da to sporočijo na številko 113 ali 080 1200 ali policijsko postajo Domžale 01 724 65 80.

Novljanova je 25. junija izginila, ko sta se s soprogom odpravila na pohod severozahodno od Malega jezera na Mljetu. Izginotje je prijavil soprog, ki je pojasnil, da na pohodu ni uspel slediti ženi, ki velja za zagrizeno planinko. Po obsežni iskalni akciji v prvih tednih po njenem izginotju je iskanje manj intenzivno. Domžalčanko so iskali uslužbenci Nacionalnega parka Mljet in lokalni gorski reševalci v okviru rednih nalog, so takrat pojasnile oblasti.

Velika iskalna akcija

Ena največjih hrvaških iskalnih akcij na morju in kopnem, v kateri so sodelovali tudi hrvaški vojaki s helikopterjem ter več deset gasilcev, gorskih reševalcev s psi, tudi iz Bosne in Hercegovine, ter čuvajev parka, še vedno ni prinesla nobene sledi za pogrešano.

Družina ponuja 10 tisočakov nagrade

Družina Novljanove je sredi julija na Facebook strani Tražimo Almo ponudila 10.000 evrov nagrade za koristne informacije o usodi Novljanove.

Mogoče vas bo zanimalo

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški
Novice
466 Ogledov
Novice
466 Ogledov

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški

User One - 19. februarja, 2020 12:05

Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni, da so na območju Šiške štirje neznani storilci, ki so se predstavili kot delavci elektro podjetja, oškodovanko…

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj
Piškotkarji
1097 Ogledov
Piškotkarji
1097 Ogledov

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj

User One - 19. februarja, 2020 11:19

Rajko Kozmelj, direktor Slovenske obveščevalno-varnostne službe (Sova), naj bi zapuščal položaj, sporočajo naši notranji viri. Informacije preverjamo pri Kozmelju. Kozmelj je prišel za šefa Sove v času…

Več iz te kategorije