0 Deljenj 5755 Ogledov

VIDEO: V balkanski raciji dne, izvedeni na orgiji, naj bi med štirimi Slovenci v policijske roke padel tudi slovenski nogometni sodnik

28. May, 2020 21:02
5755 Ogledov

V medijih na Balkanu odmeva današnja policijska racija, imenovana Kristal, ki jo je izvedla PU Bijeljina na nekem luksuznem vikendu, kjer naj bi potekala orgija, in v okviru katere naj bi po poročanju srbskega Blica na policijsko postajo pripeljali tudi štiri osebe iz Slovenije.

Slovenci, ki so po poročanju Blica pridržani

Vir: Blic.rs

Znani slovenski novinar Bojan Požar na omrežju Twitter predvideva, da je na vidiku velik škandal za Nogometno zvezo Slovenije, ki jo trenutno vodi Radenko Mijatović, saj je na seznamu pridržanih tudi znani mariborski nogometni sodnik Slavko Vinčič.

Skupaj so zajeli 35 oseb, pri hišni preiskavi vikenda in vozil pa so našli deset pištol, 14 paketkov kokaina, devet tablet medicinske droge, zasegli so tudi več mobilnih telefonov in prenosnih računalnikov, denar v različnih valutah – evre, franke, švedske krone in dolarje.

Policija je objavila tudi posnetka akcije.

V lokalnih medijih sicer najbolj odmeva aretacija starlete, ki je poznana pod imenom Tijana Ajfon, in naj bi bila organizatorica orgije.

 

Več iz te kategorije