0 Deljenj 930 Ogledov

V prometni nesreči umrla zakonca Boris in Marijam ter sinček Rober

26. September, 2022 12:14
930 Ogledov

V grozljivi prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto okoli 20. ure zvečer pri Mostarju v Bosni in Hercegovini, so štiri osebe izgubile življenja, poroča hercegovski portal Bljesak.info, ki je objavil tudi fotografije poškodovanih avtomobilov. Nesreča se je zgodila na magistralni cesti v kraju Buna–Zaton južno od Mostarja, nesreča pa naj bi bila posledica prekomernega uživanja alkohola in dirkanja z vozili. V nesreči so umrli 35-letnik, 34-letnica in 9-letnik, ki so bili v osebnem vozilu znamke Renault Scenic, ter 46-letnik iz avtomobila BMW X5

Triletna G. Krstić, čigar starši in brat so v soboto zvečer umrli v prometni nesreči pri Mostarju, je bila zjutraj premeščen z oddelka za anestezijo, reanimacijo in intenzivno nego na oddelek za pediatrično kirurgijo Univerzitetne klinične bolnišnice Mostar , piše Avaz. »Njeno trenutno stanje je stabilno, čeprav je utrpela hude poškodbe, ki so še vedno v življenjski nevarnosti,« so sporočili iz bolnišnice Mostar.

L.M. (35), ki je bil hospitaliziran na Kliniki za nevrokirurgijo, bo danes odpuščen na domače zdravljenje. Slednji je bil sopotnik v osebnem vozilu BMW, ki ga je vozil L.Š. (22), ki jo je odnesel. Prav tako sta bila poškodovana še dva potnika iz tega vozila, R.V. (45) in K.J. (24), ki sta bila hospitalizirana, a sta v stabilnem zdravstvenem stanju. Pogreb družine Krstić, zakoncev Borisa (35) in Marijane (34) ter njunega devetletnega sina Roberta, ki so bili v avtomobilu renault scenic, bo jutri.

Več iz te kategorije