0 Deljenj 798 Ogledov

V predoru v nasprotno smer, potem bum in nazaj, policija išče vse, ki jih je ogrožal

27. November, 2018 13:01
798 Ogledov
promet.si

Včeraj nekaj pred 12. uro so bili pri PU Ljubljana obveščeni o trčenju vozila v odbojno ograjo v predoru Golovec, voznik pa naj bi vozil v nasprotni smeri.

Policisti so ugotovili, da je voznik (39) z osebnim vozilom Hyundai Elantra vozil po prehitevalnem pasu od Rudnika proti Golovcu ter v levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v odbojno ograjo na levi strani prehitevalnega pasu. Vozilo je po trčenju odbilo v odbojno ograjo na desni strani ob odstavnem pasu, kjer je z vozilom sprva obstal, nato pa nadaljeval z vožnjo v nasprotni smeri glede na promet.

Vozil je nazaj proti Rudniku po prehitevalnem pasu, vozniki, ki so vozili pravilno, pa so se mu morali umikati. 39-letnik je nato vozilo ponovno obrnil in z vožnjo pravilno nadaljeval proti predoru Golovec, kjer je nato ustavil na odstavni niši pred predorom. Vozniku je bil odrejen strokovni pregled saj je bila pri njemu ugotovljena prisotnost alkohola nad
zakonsko dovoljeno mejo.

Policisti v zvezi nevarne vožnje nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ob tem pa naprošajo voznike, ki so bili priča tej vožnji in so bili kot udeleženci v prometu ogroženi, da pokličejo na številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20.

Več iz te kategorije