0 Deljenj 822 Ogledov

V bloku našli trupli ženske in moškega

26. March, 2019 16:22
822 Ogledov

Gorenjski kriminalisti so danes na območju Radovljice obravnavali nasilno smrt v zasebnem prostoru, poroča Slovenska tiskovan agencija (STA). Mrtva naj bi našli moškega in žensko, na obeh pa znake nasilja z nožem. Po prvih podatkih je izključeno, da bi bil v dejanje vpleten še kdo drug.

Policijska uprava Kranj je sporočila, da se je intervencija policije začela že v ponedeljek pozno zvečer, ko so radovljiški policisti preverjali informacijo svojcev, da se nihče od njiju ne oglaša na telefon. V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli.

Ogleda sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, odrejena je bila sodna obdukcija. Na kraju so zavarovali sledi in predmete, ki so predmet nadaljnjih preiskav. Obdukcija bo predvidoma opravljena v naslednjih dneh.

Vlogo oseb in motiv za dejanje kriminalisti še ugotavljajo in bodo več podatkov lahko posredovali šele po zaključenih aktivnostih. Pojasnili pa so še, da osebi policisti pred tem dogodkom niso obravnavali.

Več iz te kategorije