0 Deljenj 2176 Ogledov
iStock

Umrl z erekcijo! Usodni trojček z »ženo in sestro«

19. September, 2017 19:12
2176 Ogledov

BEOGRAD – Nedelja se je izkazala za poslednji dan Beograjčana M. S. (56), ki mu je odpovedalo srce, in sicer v okoliščinah, katere bi za svoj film z veseljem uporabil vsak režiser hollywoodskih trilerjev. Na oddelku za nujno medicinsko pomoč je zazvonil telefon, prijava se je nanašala na infarkt.

»Klicala je neka ženska in reševalcem povedala, da se je njen mož zgrabil za prsi ter se zgrudil. Od takrat dalje se ni več odzival, tudi pri zavesti ni bil,« je o tragediji za srbski Kurir povedal vir, ki je želel ostati anonimen. Na dom nesrečnika so prišli reševalci, tam pa sta jih pričakali urejeni gospe srednjih let. Predstavili sta se kot žena in sestra pokojnika. Zdravniki so z reanimacijo poskušali narediti vse, kar je bilo v njihovi moči, a je bilo žal prepozno. Ob zori je moški umrl. Takrat je na dan pricurljala šokantna resnica. »Ker bi moral kdo iz družine podpisati papirje za umrlega, so prosili gospe, ki sta prišli z njim. Med neutolažljivim jokom sta to zavrnili. Kako tudi ne, saj sta priznali, da sploh nista bili v sorodu z njim,« nadalje razkriva vir. Izkazalo se je, da so bili zadnjih nekaj dni vsi trije v zvezi ter da so imeli povrhu še intenzivne spolne odnose. Kmalu po prihodu v urgentni center so zdravniki posumili, da je M. S. uporabljal neke vrste močnih seksualnih stimulansov, a kljub temu da je bil v kritičnem stanju, je vseeno imel erekcijo!

Zaradi neobičajnih okoliščin smrti je bila odrejena obdukcija. Rezultati so pokazali, da je pokojnik jemal kokain, učinki katerega so pri seksu podobni učinkom viagre. Vse skupaj je posledično povzročilo infarkt. Še to – bolnišničnemu osebju je le uspelo priklicati pravo sestro pokojnika, ki je potem uredila vse za pogreb. Kakšen je bil njen odziv na bratovo smrt in njegove posteljne aktivnosti, mediji ne poročajo.

Več iz te kategorije