0 Deljenj 579 Ogledov

Umrl Goran (19), skrbel je za 50 psov! Mama neutolažljiva: Ubil se je zaradi sosedov

28. September, 2022 10:47
579 Ogledov

mesto med Banjaluko in Dobojem je pred dnevi  prizadela velika tragedija, saj si je sodil komaj 19-letni Goran Karanović (19). Kot poročajo tamkajšnji mediji je bil mladenič zaščitnik živali, njegova smrt je šokirala vso regijo. Njegova mama Zora  trdi, da je imel Goran velik pritisk nekaterih sosedov, ki so bili proti temu, kar Gorana zanima, in so ves čas pošiljali peticije za odstranitev psov iz vasi.

»Zlobneži so, mojega Gorana so pripravili do smrti, zaradi njih je moj angelček dvignil roko nase,« je za portal Srpskainfo povedala neutolažljiva mati. Zaradi zapuščenih, pogosto bolnih in poškodovanih psov, ki jih je Goran zbiral in oskrboval, so nekateri sosedje namreč za njim sprožili pravi lov. Podpisovali so peticije in zahtevali, da Goranove pse odstranijo iz vasi. »Imel je 15 svojih psov, ostali so bili z ulice. Zgodilo se je, da se jih je nabralo tudi do 50, vse jih je hranil, zdravil in hranil, brez materialne uporabe, iz čiste ljubezni. S svojim denarjem jim je kupoval zdravila in hrano.«

Temu je sledilo razburjenje sosedov, nato pa so se oglasili policisti, ki so povedali, da ima Goran lahko samo dva psa, ostale pa bodo odpeljali. To je razburilo Gorana, ki si je na koncu vzel življenje.

Več iz te kategorije