0 Deljenj 634 Ogledov

Truplo slovenskega državljana (34) našli v breznu

26. June, 2022 17:55
634 Ogledov

Policisti iz policijske postaje v Opatiji so v soboto okoli pol enajste ure dopoldan našli truplo 34-letnega slovenskega državljana. Ta se je dan prej z motorjem odpravil iz Slovenije proti Opatiji, vendar na cilj ni prispel, so danes po poročanju hrvaške podružnice televizije N1 sporočili iz istrske policijske uprave.

»V preiskavi vzdolž državne ceste D8 v bližini mejnega prehoda Rupa (Jelšane) je bil v prepadu opažen motor in telo moškega, ki ni dajalo znakov življenja,« so sporočili iz policije in dodali, da so dokumenti kasneje potrdili, da gre za 34-letnega pogrešanega Slovenca.

Zaradi kar štirih motorističnih nesreč v soboto na hrvaških cestah, v katerih so umrli trije vozniki in en sopotnik, je tamkajšnja policija že izdala poseben poziv k povečani previdnosti in upoštevanju prometnih predpisov.

Preiskava je ugotovila, da se je nesreča zgodila v petek, 24. junija, okoli 7.30, ko je voznik motorja znamke BMW s slovensko registracijo izgubil nadzor nad vozilom in padel v prepad pod cestiščem. Voznik je zaradi silovitega trčenja padel iz motorja in zaradi hudih poškodb umrl.

Po koncu preiskave so telo preminulega premestili na zavod za sodno medicino na Reki.

 

Več iz te kategorije