0 Deljenj 1373 Ogledov

TRAGEDIJA V TOLMINU NA NOVOLETNO JUTRO Domačin umrl v grapi

1. January, 2019 14:32
1373 Ogledov

Na Tolminskem se je dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri se je 43-letni voznik osebnega avtomobila tako hudo poškodoval, da je poškodbam podlegel. Po podatkih policije gre za domačina z območja upravne enote Tolmin.

Nesreča se je zgodila 9.16 uri. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik peljal iz Tolmina proti vasi Zadlaz – Žabče, kjer je v neposredni bližini ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš zapeljal levo z vozišča globoko približno 100 metrov v grapo. V nadaljevanju je bila ugotovljena in potrjena identiteta voznika, in sicer je za posledicami telesnih poškodb v prometni nesreči podlegel 43-letni voznik, so sporočili iz policijske uprave Nova Gorica.

Poleg policistov iz Tolmina in Nove Gorice ter novogoriške gorske policijske enote so na kraju nesreče posredovali tudi gasilci, pripadniki gorske reševalne službe in reševalci iz Tolmina. Zdravnica je odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. O nesreči so obvestili tudi preiskovalno sodnico in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Več iz te kategorije