0 Deljenj 774 Ogledov

TRAGEDIJA Našli nezavestnega približno 50 metrov od avtomobila, kasneje je umrl

21. November, 2018 16:15
774 Ogledov

Nekaj pred 11. uro se je med naseljema Zadlaz in Čadrg zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval 64-letni voznik osebnega avtomobila. Prepeljali so ga v šempetrsko bolnišnico, kjer pa je kasneje zaradi poškodb umrl, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Voznik se je v nesreči huje poškodoval

64-letni voznik osebnega avtomobila je med vožnjo po klancu navzdol proti zaselku Zadlaz na delu, kjer cesta ni zavarovana z ograjo, iz neugotovljenega vzroka zapeljal desno izven vozišča po strmem pobočju. Vozilo je po okoli 250 metrih blizu ene od stanovanjskih hiš v Zadlazu na strmem gozdnem pobočju obstalo na boku naslonjeno na drevo.

Voznik se je v nesreči huje poškodoval in so ga kasneje našli nezavestnega približno 50 metrov od avtomobila.

Na kraju prometne nesreče so poleg tolminskih policistov posredovali še pripadniki gorske policijske enote PU Nova Gorica, tamkajšnji gasilci in člani GRS Tolmin, ki so hudo poškodovanega voznika prenesli do ceste. Tam so mu prvo pomoč nudili reševalci iz tolminskega zdravstvenega doma in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je kasneje zaradi poškodb umrl.

Zdravnik iz šempetrske bolnišnice je odredil sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Deveta smrtna žrtev na severnoprimorskih cestah

Policija je o današnji prometni nesreči obvestila pristojnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici. Tolminski policisti bodo po zaključku preiskave okoliščin prometne nesreče s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

64-letni voznik je letošnja deveta smrtna žrtev na severnoprimorskih cestah, so še sporočili s policije.

Več iz te kategorije