0 Deljenj 1226 Ogledov

To je medicinska sestra Nataša, ubita med pokolom na Cetinju! Ubita tudi njena otroka, morilec poklical moža

13. August, 2022 12:13
1226 Ogledov
facebook

V masakru na Cetinju so bili ubiti tudi medicinska sestra Nataša Pajović Martinović in njena dva sinova – enajstletni M. in tri leta mlajši M. Po prvih podatkih preiskave je Vuku Boriloviću včeraj “počil film”, prišel je v prvo nadstropje hiše, kjer so kot najemniki živeli Martinovićevi. Doma so bili samo otroci in njihova mama. Natašinega moža oz. očeta otrok v tistem trenutku ni bilo doma.

Menda je prišlo do prepira zaradi najemnine – nihče ne ve natančno, kako in kaj. Ponoreli Borilović je vzel orožje in streljal – najprej na otroke, ki so se skušali skriti za vrata, nato pa še na Natašo. Otroka sta umrla na kraju, nesrečnica pa je poškodbam podlegla v bolnišnici.

Črnogorska vlada je po strelskem pohodu na Cetinju, v katerem je v petek umrlo 11 ljudi, razglasila tridnevno žalovanje po vsej državi. Do incidenta je prišlo v cetinjskem naselju Medovina, kjer naj bi se moški po družinskem prepiru odpravil na ulico in streljal na mimoidoče. Po poročanju črnogorskega časnika Vijesti je bil 34-letni moški oborožen z lovsko puško. Policisti so se na dogajanje nemudoma odzvali in strelca poskušali obvladati, vendar se ta ni predal in je streljal tudi nanje. Napadalca naj bi po zadnjih podatkih ubil someščan. Več je ranjenih …

Meščani Cetinja so na družbenih omrežjih začeli deliti fotografije umorjene družine. Kot poročajo črnogorski mediji, je Borilović nato po telefonu poklicala njenega moža Miloša in mu rekel: »Ubil sem tako tvojo kot svojo družino,« nato pa se je podal na svoj krvavi pohod.

Več iz te kategorije