0 Deljenj 1535 Ogledov

To je Celjanka (44) objavila, preden so njeno truplo našli na gori! Nekoč je tekmovala na lepotnem izboru

14. August, 2022 6:10
1535 Ogledov

Na gori Velež v Bosni in Hercegovini je gorska reševalna služba iz Mostarja zjutraj našla truplo 44-letne slovenske državljanke iz Celja, ki je bila pogrešana od srede, so sporočili prek Facebooka. Po poročanju sarajevskega spletnega portala Klix gre za isto osebo, ki so jo na tem območju reševali že februarja.

Po neuradnih podatkih so avto pokojnice na Veležu našli v petek, potem ko je njena mati mostarsko policijo obvestila, da sta bili zadnjič v stiku v sredo, ko naj bi ji hči sporočila, da je na tej gori. Truplo so kmalu po začetku iskalne akcije našli okoli 8.30 v tunelu zapuščenega vojaškega objekta.

Kdo je pokojna?

Kot razkrivajo družabna omrežja je pokojna bila Masha D., ki se je pred leti udeležila celo lepotnega tekmovanja World Top Model Slovenija, sodeč po njenih objavah na facebooku pa je večkrat sporočala, da rabi pomoč … Za zdaj ni znano, zakaj je Velež pritegnil Slovenko, je pa fotografije gore objavila na svojem Facebook profilu. Dva dni pred odhodom v Velež je prosila za pomoč pri iskanju poti do Brasine. Tole je njena zadnja objava:

Več iz te kategorije