0 Deljenj 833 Ogledov
twitter

SUMLJIVA SMRT ENEGA NAJBOGATEJŠIH DRŽAVLJANOV Trupli našli v kleti

16. December, 2017 13:49
833 Ogledov

Kanado pretresa novica o smrti enega najbogatejših Kanadčanov, ustanovitelja farmacevtskega koncerna Apotex, Barryja Shermana, in njegove žene Honey. Njuni trupli so našli v petek v kleti nujne hiše v Torontu. Policija je okoliščine, povezane z njuno smrtjo, označila za sumljive, a je pojasnila, da ne iščejo nobenega osumljenca.

Policija identitete umrlih sicer ni sporočila, so pa kanadski mediji poročali, da gre za milijarderja in njegovo ženo. Njuno nenadno smrt so na družabnem omrežju Twitter pozneje potrdili v koncernu Apotex, poročajo tuje tiskovne agencije.

Sožalje ob smrti para je že izrazil kanadski premier Justin Trudeau.

Po poročanju kanadskih medijev sta Shermanova svojo luksuzno hišo v bogati četrti Toronta nedavno začela prodajati po ceni sedem milijonov kanadskih dolarjev (4,6 milijona evrov).

75-letni Barry Sherman je bil eden najbogatejših Kanadčanov in znan filantrop. Leta 1974 je ustanovil podjetje Apotex, v katerem je danes zaposlenih 11.000 ljudi in velja za sedmega največjega proizvajalca zdravil na svetu. Po ocenah ameriške revije Forbes naj bi bilo Shermanovo premoženje vredno tri milijarde ameriških dolarjev.

Več iz te kategorije