0 Deljenj 1228 Ogledov

Stevardeso po proslavljanju novega leta grupno posilili, 11 je obtoženih

6. January, 2021 12:12
1228 Ogledov

Kar enajst moških je bilo obtoženih skupinskega posilstva in umora, potem ko je bila stevardesa najdena mrtva v hotelski kadi na Filipinih. 23-letno Christine Angelico Dacero so brutalno posilili in ubili, potem ko je prejšnji teden s prijatelji praznovala novo leto v luksuznem hotelu City Garden, poroča Daily Mail.

Na Silvestrovo se je s kolegi prijavila v hotel v finančnem središču Makatija. Toda eden od njenih kolegov, Rommel Galida, se je zbudil okoli 10. ure zjutraj in jo opazil v kadi. Galida je mislila, da Dacera spi, in jo pokrila z odejo. Ko pa se je čez nekaj ur zbudil, je videl, da je bila v nezavesti in da je začela modreti.

Opozoril je druge in Dacera je dobila umetno dihanje, vendar se ni odzvala in je bila odpeljana v bolnišnico, kjer so jo zdravniki razglasili za mrtvo. Preiskovalci čakajo na obdukcijo in toksikološko ugotovitev, vendar so dejali, da so bile po kolenih in telesu mladenke modrice in ureznine. Rekli so celo, da so na njenem telesu našli dokaze, da je bila žrtev spolnega napada.

Policija je prvotno zaradi posilstva in umora obtožila 11 moških, ki so bili z nesrečnico v sosednjih hotelskih sobah, pišejo lokalna poročila. Trije obtoženi moški so se že predali policiji, osem pa jih še vedno beži.

Več iz te kategorije