0 Deljenj 1135 Ogledov

ŠOKANTNE IZPOVEDI NA SOJENJU CAKIĆU V ljubezenskem odnosu naj bi imel Tič žensko vlogo

9. marca, 2018 16:22
1135 Ogledov

LJUBLJANA – Na sojenju Stefanu Cakiću, obtoženemu uboja igralca Gašperja Tiča v stanju bistveno zmanjšanje prištevnosti, so si danes ogledali posnetek ogleda kraja dogajanja in prebrali zaslišanja policistov, ki so prvi prišli tja. Po pričanju policistov jim je Cakić ob prihodu dejanje priznal, kot razlog pa je navedel, da je želel imeti Tič z njim spolne odnose.

Nenavaden nasmešek na obrazu

Policist, ki je s še dvema kolegoma po pozivu na policijo prvi prišel pred Tičevo stanovanje v Ljubljani, v katerem se je zgodil tragični dogodek, je na zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom povedal, da jih je na ulici pred stanovanjem pričakal Cakić. Po izpovedbi policista je imel na obrazu nenavaden nasmešek, sicer pa je bil miren in jim ni oteževal dela. Za pasom je imel okrvavljen nož, v roki pa ključe od Tičevega stanovanja, ki jim jih je na zahtevo tudi predal.

Nato so skupaj s Cakićem odšli v stanovanje. Tam so v več prostorih naleteli na madeže krvi, v enem od prostorov pa tudi na golo Tičevo truplo. Smrt so potrdili tudi reševalci. Cakiću so policisti odvzeli prostost, ga odpeljali na zdravniški pregled, od tam pa v pripor. Po navedbah policista ta ni opazil, da bi bil Cakić poškodovan.

Orosile so se mu oči

Navedbe policistov so potrdile tudi videoposnetek kriminalističnega ogleda kraja dejanja po dogodku in fotografije, ki so jih danes prikazali v sodni dvorani. Vse skupaj je bilo sicer precej nazorno in ni pustilo hladnega niti 21-letnega Cakića, ki so se mu med ogledom večkrat orosile oči.

Ker sodni senat zanima, ali je mogoče iz krvnih madežev razbrati potek dogajanja, je danes sklenil, da bo zahteval dopolnitev izvedenskega mnenja o dogajanju usodnega jutra 18. junija lani, ki ga je pripravil inštitut za sodno medicino.

So pa na začetku današnjega naroka nadaljevali z zaslišanjem ene od dveh prič, ki sta bili skupaj s Tičem v ljubljanskem lokalu, kjer je Tič srečal Cakića in iz katerega sta se skupaj odpeljala v Tičevo stanovanje. Priča je, podobno kot že na zaslišanju konec februarja, povedala, da je bil Tič zabavna in prijazna oseba, vedno pripravljena pomagati. Takšen je bil po navedbah priče tudi, kadar je bil pod vplivom drog in alkohola. Vsaj slednji naj bi bil prisoten tudi tisti večer. Tiča je poznal sedem let in je vedel, da je biseksualec. “Nasilja ni prenašal, sam nikoli ni bil nasilen,” je dejal Tičev prijatelj. Potrdil je, da je igralec večkrat užival alkohol in droge, vendar po tem ni postal agresiven, temveč le še bolj družaben in prijazen. V ljubezenskem odnosu naj bi imel Tič nežnejšo, žensko vlogo in nikoli ni ničesar zahteval na silo.

Naslednji narok bo 3. aprila.

Mogoče vas bo zanimalo

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”
Ljudje
3144 Ogledov
Ljudje
3144 Ogledov

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”

User One - 30. marca, 2020 15:38

"Največja napaka v ZDA in Evropi je po mojem mnenju, da ljudje ne nosijo mask," je v intervjuju za znanstveni portal Science dejal generalni direktor kitajskega centra…

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ
Novice
566 Ogledov
Novice
566 Ogledov

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ

User One - 5. aprila, 2020 10:20

Kaj bo o spremenjenih smernicah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ki od včeraj podpira nošenje zaščitnih mask v javnosti, rekel v.d. direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ),…

Kombi mu je odvzel prednost, športnik umrl: Ivan bil si zgled mnogim
Črno
185 Ogledov
Črno
185 Ogledov

Kombi mu je odvzel prednost, športnik umrl: Ivan bil si zgled mnogim

skandal1 - 5. aprila, 2020 8:37

Športnik in kuhar Ivan Međimurec (32) iz Svetega Križa je pred dnevi umrl v prometni nesreči, poroča eMeđimurje. Tragedija se je zgodila, ko je mladenič med vožnjo…

Temperature na 20 °C in več, a jutra lahko prinesejo slano
Novice
69 Ogledov
Novice
69 Ogledov

Temperature na 20 °C in več, a jutra lahko prinesejo slano

User One - 5. aprila, 2020 8:29

Danes bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, drugod veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Goriškem in…

Več iz te kategorije