0 Deljenj 3131 Ogledov 1 Comments

So našli truplo? To je novo v primeru Maddie McCann

28. July, 2020 12:08
3131 Ogledov 1

V primeru izginotja Madeleine McCann, ki je kot triletna leta 2007 izginila iz apartmaja v portugalskem kraju Praia de Luz, je nemška policija danes začela preiskovati manjši vrt v mestu Hannover. Kaj točno iščejo na vrtu, ni znano.

Posredovanje policije je povezano s preiskavo 43-letnega Nemca, ki ga sumijo umora, je potrdila tiskovna predstavnica tožilstva. Podrobnosti pa ni navedla. Preiskovalci pregledujejo vrtiček s pomočjo lopat, grabelj in mini bagerja, na terenu so tudi službeni psi. Preiskavo terena naj bi nadaljevali v sredo.

Domnevajo, da je deklica mrtva

Nemški preiskovalci domnevajo, da je deklica, ki je izginila, mrtva. Prejšnji mesec so v zvezi s tem uvedli preiskavo proti 43-letnemu Nemcu, ki trenutno prestaja dolgoletno zaporno kazen v Kielu in je bil v preteklosti že večkrat kaznovan zaradi spolnih napadov, tudi na otroke. Trenutno prestaja kazen zaradi posilstva takrat 72-letne Američanke v kraju, kjer je leto in pol kasneje izginila Maddie.

Prepoznala naj bi ga sicer ena od britanskih prič, ki ga je videl v bližini apartmaja družine McCann na Portugalskem. Po njenih besedah se je zelo nenavadno obnašal. Nemška policija naj bi ga povezala z izginotjem Madeleine, potem ko je o tem govoril kolegu v gostilni.

Sumili celo starša

Takrat triletna Madeleine McCann je iz apartmaja v portugalskem kraju Praia da Luz izginila 3. maja 2007. Starša sta bila takrat v bližnji restavraciji. Njen primer je močno odmeval v svetovni javnosti. Preiskovalci so sprva domnevali, da gre za ugrabitev. Nekaj časa sta bila osumljena celo njena starša.

Več iz te kategorije