0 Deljenj 459 Ogledov

Slaba sobota za kolesarje: Štirje poškodovani, sporoča policija

22. May, 2022 15:45
459 Ogledov
Simbolična fotografija.

Kar štirje kolesarji so se včeraj, v soboto, poškodovali na območju PU Ljubljana, sporoča Tomaž Tomaževic. Vsi štirje so bili v nesreči udeleženi sami.

Tomaževic opisuje:

Nesreča 1: “Včeraj, nekaj po 8. uri se je na Ljubljanski cesti v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da je vozil po površini, ki ni namenjana vožnji koles. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.48 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.”

Nesreča 2: “Včeraj, nekaj po 19. uri se je na Vredu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.”

Nesreča 3: “Včeraj, okoli 15.30 se je v Podmolniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 0.49 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.”

Nesreča 4: “Včeraj, okoli 14.30. uri se je v Mali Račni zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.”

Več iz te kategorije