0 Deljenj 1056 Ogledov

Skušal je oropati UFC lepotico, a je končal v bolnišnici

7. January, 2019 10:11
1056 Ogledov

Brazilsko borilko UFC Polyano Viana je napadel ropar, a ga je sesula z nekaj udarci, tako da je komaj čakal, da ga reši policija.

Poklicna borilka je kasneje dejala, da je sedela in čakala na avtomobil, ki bi jo moral pobrati. Prisedel je moški, vprašal, koliko je ura, nato pa zahteval od nje mobilni telefon. Dejal ji je, da je oborožen, da ima v žepu pištolo in naj niti ne pomisli na odpor.

Viana je dejala, da je pogledala »pištolo« in se ji je zdela nekako nenavadna, lažna. Zato se je odločila, da se bo postavila v bran. Zadala mu je dva udarca z roko in še enega z nogo za nameček, kar je bandita spravilo na tla. Borilka je nato skočila nanj in uporabila davljenje, kar je napadalca dokončno »pomirilo«. Kar z olajšanjem je sprejel na znanje, da bosta zdaj počakala policijo. Policija, ki je prevzela bandita, je pregledala tudi »orožje« in ugotovila, da gre za iz kartona izdelano imitacijo. Roparja so policisti odpeljali za rešetke, še prej pa so se ustavili na urgenci, da so mu oskrbeli rane.

Več iz te kategorije