0 Deljenj 1556 Ogledov

SESTRA POKOJNE MOTORISTKE NASTJE (21) OGORČENA Izginil je iz kraja nesreče, najditelja prosimo, da ga vrne

11. september, 2018 20:37
1556 Ogledov

 V nedeljo ob 17.43 se je na regionalni cesti izven naselja Smuka v Občini Kočevje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 21-letna motoristka Nastja.

Do nesreče je prišlo, ko je voznica vozila motorno kolo po regionalni cesti iz smeri naselja Smuka proti Dvoru. Pri vožnji skozi levi pregledni ovinek je prehitela pred seboj vozeče osebno vozilo ter pri vračanju na desno smerno vozišče izgubila oblast nad vozilom in zapeljala na makadamsko bankino ob desnem robu vozišča, kjer je trčila v stebriček kilometer oznake. Pri tem se je tako hudo telesno poškodovala, da je umrla na kraju nesreče.

Pogreb od pokojnice bo v četrtek, medtem pa je njena sestrica ob izgubi zapisala: ”Iz kraja nesreče je zginu Nastin telefon!! Najditelja zeloo lepo prosimo ce bi nam ga vrnu .. zaradi njenih slikic prosim delite da se telefon najde.. imela ga pa je v kombinezonu v notranjem zepu zato nam je zelo cudno da je kar tako zginu!!”

Iz kraja nesreče je zginu Nastin telefon!! Najditelja zeloo lepo prosimo ce bi nam ga vrnu .. zaradi njenih slikic 😭…

Gepostet von Meggy Kosman am Dienstag, 11. September 2018

Mogoče vas bo zanimalo

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka
Črno
25 Ogledov
Črno
25 Ogledov

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka

User One - 20. julij, 2019 19:26

Ob 15.04 je na poti med Planjavo in Lučko babo v Kamniških Alpah spodrsnilo planinki, ki je zdrsnila po pobočju in podlegla poškodbam, javlja uprava za zaščito…

Iz potoka izvlekli kolesarja
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

Iz potoka izvlekli kolesarja

User One - 20. julij, 2019 19:19

Ob 16.35 je na cesti Petrovo Brdo–Železniki, občina Železniki, padel kolesar s ceste v potok in se poškodoval, javlja uprava za zaščito in reševanje. Mimoidoči so ga…

Več iz te kategorije