0 Deljenj 652 Ogledov

Šest tunizijskih migrantov je Belgijko ugrabilo in spremenilo v spolno sužnjo

22. January, 2019 15:33
652 Ogledov

V Italiji poteka postopek proti šestim migrantom iz Tunizije, ki so obtoženi ugrabitve 32- letne Belgijke. Ugrabljeno so nato dva meseca imeli zaprto in jo uporabljali kot spolno sužnjo, poroča Voice of Europe.

Belgijka, ki sicer stalno živi na francoski Azurni obali, je januarja 2017 odpotovala v italijansko obmorsko letovišče San Remo. Desetega januarja 2017 se ji je približal eden izmed tunizijskih migrantov in ji skušal prodati mamila. Tunizijec jo je nato s silo zvlekel v eno izmed stavb, kjer je živel s svojimi petimi pajdaši. Vseh šest je migrantov iz Tunizije, stari so od 23 do 50 let.

Belgijko so priklenili na posteljo in jo dva meseca uporabljali kot spolno sužnjo. Ni pa jo v tem času zlorabljala le omenjena šesterica, proti plačilu so jo ponujali tudi drugim migrantom, ki so živeli v stavbi ali v okolici.

Po dveh mesecih pekla so Belgijko izpustili in prijavila je zločin policiji. Vseh šest Tunizijcev so aretirali, zaslišanje pred sodiščem pa se bo začelo predvidoma konec tedna.

Več iz te kategorije