0 Deljenj 902 Ogledov

Poslani SMS materi zadnje dejanje najstnice

13. September, 2017 7:35
902 Ogledov

Skrivnosti umor buri duhove v ZDA. V mestu Goodlettsville, v ameriški zvezni državi Tennessee, je komaj 12-letna deklica bila brutalno umorjena, ravno v času, ko je svoji materi poslala SMS sporočilo, da je nekdo potrkal na vrata.

Yhoani Arteaga tistega usodnega avgustovskega dne ni bilo treba v šolo, ker je utrpela poškodbo noge. Ostala je doma, z mamo sta kosili približno ob 12.30, nato se je le ta odpravila na delo. Ko se je nekaj ur kasneje vrnila je našla hči umorjeno v prikolici. Policija ne pojasnjuje, ali je bila deklica spolno zlorabljena oz. kaj je vzrok smrti, a obenem verjame, da je Yhoana poznala morilca. Na vratih ni bilo videti znaka prisilnega vstopa.

Načelnik tamkajšnje policije David Kautzman je v zvezi z umorom za lokalno televizijsko postajo WKRN dejal: »Še nikoli nisem videl česa tako brutalnega v svoji celotni karieri. Prav tako policijska služba ne spomni nobenega podobnega primera.« Na Liberty Collegiate Academy, šoli, ki jo je obiskovala Yoana, so v spomin na umorjeno deklico narisali njeno srce parajočo podobo in zraven pripisali: »Naša srca so zlomljena, ko žalujemo zaradi izgube.«

Njena družina je medtem že ustvarila spletno stran GoFundMe, da bi pokrila stroške pogreba. Tam 12-letnico opisujejo kot čudovito hči in prijateljico vsem, ki so jo poznali. Njenega morilca še niso našli.

Več iz te kategorije