0 Deljenj 1257 Ogledov

Policisti naleteli na grozljiv prizor: Ubil tri otroke in se obesil

14. December, 2018 7:51
1257 Ogledov
Foto: facebook

Policisti so žal prišli prepozno, naleteli so le še na kraj zločina, kjer so odkrili trupla treh otrok in njihovega očeta, ki se je obesil.

O tragediji poročajo iz Bihaća, kjer je oče najprej ubil svoje tri otroke, nato pa si sodil še sam. Hrvaški spletni portal 24sata poroča, da so policisti naleteli na grozljiv prizor, ko so prišli na kraj zločina. Omenjeni portal piše, da je 37-letni Admir Sović ubil svoje tri otroke, stare 2, 5 in 7 let, nato pa življenje vzel še sebi. Kar je najhujše, pokol naj bi že nekaj časa načrtoval, pa razkriva Dnevni Avaz. To naj bi zaupal celo prijatelju in z umorom otrok grozil svoji ženi, če ga zapusti. Ta ga je vseeno zapustila – pred 20-imi dnevi …

Sosedje so sicer rekli, da te družine niso dobro poznali, saj naj bi se priselila šele pred kratkim. Sović se je sicer ukvarjal s popravilom kmetijskih strojev, z ženo in otroki pa je živel kot podnajemnik stanovanja. 

Na šokanten prizor je prvi naletel brat Sovićeve soproge, ki je po poklicu policist in ki je živel v isti hiši kot morilec svojih otrok.

Več iz te kategorije