0 Deljenj 1999 Ogledov

Policija razkriva, v kakšnem stanju je Vanja (22), ki so je sredi ulice večkrat zabodel 24-letnik

12. October, 2021 14:21
1999 Ogledov

Kot smo že pisali, je včeraj,  11.  oktobra 2021, okoli 6.40 več občanov iz Postojne poklicalo na  Operativno  komunikacijski  center  PU  Koper  in  nas obvestilo, da na Tržaški cesti v Postojni na ulici leži ženska, ki kliče na pomoč. Na  kraj  so  bili  napoteni policisti PP Postojna in kriminalisti Sektorja kriminalistične  policije  PU  Koper,  ki  so  ugotovili,  da  je  na kraju poškodovana 22-letna ženska iz Postojne, za katero je zdravnik ugotovil, da je  bila  večkrat  zabodena  z  ostrim  predmetom.

Življenje visi na nitki

»Poškodovana  je  bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana, od koder so nas obvestili, da je zaradi poškodb ogroženo njeno življenje. Na  kraju je bil z zbiranjem obvestil pridobljen podatek o vozilu, zatem pa še uporabnik tega vozila, 24-letnik z območja Postojne, državljan Slovenije in Severne Makedonije. Isti dan mu je bila ob 8.40 uri na naslovu njegovega bivanja  odvzeta  prostost.  Pridržan je bil zaradi utemeljenih razlogov za sum, da je storil kaznivo dejanje poskus umora,« sporočajo s PU Koper.

Osumljeni se je odpeljal

Na podlagi zbranih obvestil, ogleda kraja in drugih preiskovalnih dejanj je bilo  ugotovljeno,  da  je okoli 6.35 na Tržaški cesti v Postojni prišlo do spora  med  22-letnico  in 24-letnikom, zatem pa je moški posegel po ostrem predmetu  in  sunkovito zamahnil proti ženski ter jo večkrat zabodel. Žrtev napada  je  obležala  na  kraju, osumljeni pa je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom. Preiskava  še  vedno  ni  zaključena,  saj so v teku hišne preiskave, ki se izvajajo  na  naslovu  bivanja osumljenega in osebnega avtomobila, ki ga je uporabil  po  storitvi opisanega dejanja. Pred iztekom 48 urnega pridržanja bo  24-letni občan iz območja Postojne s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa  umora priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Koper.


Mogoče vas bo zanimalo

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija
Črno
85 Ogledov
Črno
85 Ogledov

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija

User One - 29. November, 2021 19:45

Ob 16.22 se je v naselju Kompolje, občina Dobrepolje, poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC…

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču
Črno
80 Ogledov
Črno
80 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču

User One - 29. November, 2021 15:08

Voznik osebnega vozila je v petek v Gornji Radgoni s svojim avtomobilom poškodoval tri vozila. Ko ga je policija ustavila, se je izkazalo, da je vozil opit.…

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija
Črno
70 Ogledov
Črno
70 Ogledov

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija

User One - 29. November, 2021 14:50

Škofjeloški policisti so včeraj na podlagi prijave izsledili najstnike, ki so na cesto metali snežene kepe. Policisti so seznanili starše in izrekli opozorila, sporočajo s PU Kranj.

Več iz te kategorije