0 Deljenj 500 Ogledov

Policija prosi za pomoč: trčil v mladoletnico in odpeljal

24. November, 2021 9:43
500 Ogledov

Včeraj zjutraj se je v križišču Vrunčeve in Levstikove ulice v Celju zgodila prometna nesreča, v kateri se je lažje poškodovala mladoletna peška, so sporočili s Policijske uprave Celje. Ko je mladoletnica na prehodu za pešce prečkala cesto, je vanjo trčil voznik, nato pa s kraja odpeljal v smeri Mariborske ceste. Peška se je v trčenju lažje poškodovala, policija išče neznanega voznika in očividce pri tem prosi za pomoč.

V ponedeljek ob 7.20 se je zgodila prometna nesreča. V peško, ki je pri zeleni luči prečkala prehod za pešce, je trčil voznik neznanega osebnega vozila črne barve. V križišče naj bi pripeljal pri rdeči luči na semaforju. Po trčenju je, ne da bi pomagal oškodovanki, odpeljal s kraja nesreče v smeri Mariborske ceste. Peška se je v trčenju lažje poškodovala.

Zaradi razjasnitve okoliščin in izsleditve voznika, ki je zapustil kraj nesreče, ne da bi peški pomagal, policisti prosijo vse, ki so videli nesrečo, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 oziroma na številko 113.

Več iz te kategorije