0 Deljenj 771 Ogledov

Pijan zapeljal na nasprotno vozišče, v drugem avtu sta bila dva otroka

1. December, 2019 7:22
771 Ogledov

Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila malo pred 18. uro, je bila več ur zaprta glavna cesta Letenice–Goriče med Kranjem in Golnikom. V njej sta bila udeležena osebna avtomobila. Okoliščine kažejo, da je povzročitelj na glavni cesti pri Goričah med Golnikom in Kranjem zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal nasproti.

V vozilu udeleženca sta bila dva odrasla in dva otroka, ki sta poškodovana, v drugem vozilu pa je bil povzročitelj nesreče sam. Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju pokazal pozitiven rezultat, zato so mu policisti odredili še strokovni pregled, postopek proti njemu pa vodijo zaradi suma kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. Posledice prometne nesreče so odstranjene in cesta odprta, poroča PU Kranj.

Poškodovane tri osebe

Uprava za zaščito in reševanje je medtem zapisala, da so bile v nesreči poškodovane tri osebe. Gasilci GRS Kranj so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb ter odklopili akumulatorja vozil.

Več iz te kategorije