0 Deljenj 768 Ogledov

Oborožena moška napadla prodajalko: Končala je v bolnišnici, nasilna roparja pobegnila!

25. December, 2018 9:57
768 Ogledov
Foto: iStock

24.12. 2018  nekaj  pred  10.  uro  so bili policisti obveščeni o ropu v specializirani prodajalni v Domžalah.

Z  ogledom  kraja  kaznivega  dejanja  in po do sedaj zbranih obvestilih je znano,  da  sta  v  zlatarno vstopila dva neznana storilca, pri čemer sta z uporabo fizične sile in orožja od prodajalke zahtevala denar, razkrivajo s PU Ljubljana.

Odtujila  sta   več  kosov  nakita  v vrednosti več tisoč evrov in  s kraja zbežala. Uslužbenka je bila zaradi poškodb odpeljana v UKC Ljubljana, po podatkih policije pa naj ne bi šlo za hujše poškodbe.

Opis  storilcev:  – moški močnejše postave, star 50 do 55 let, visok okoli 180  cm, (ni bil zamaskiran), oblečen v črno bundo in črne hlače, govoril v jeziku  ene  od  držav  na  območju  bivše  Jugoslavije,  na  rokah je imel rokavice,

  • moški srednje postave, star 35 do 40 let, visok 170 do  175  cm, (ni bil zamaskiran), oblečen v siva oblačila, govoril v jeziku ene od držav na območju bivše Jugoslavije, na rokah je imel rokavice, držal je črno pištolo.

Hkrati  policisti naprošajo  vse,  ki so bili morebiti priča njunemu begu ali imajo o dogodku  kakršnekoli  informacije, da pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Več iz te kategorije