0 Deljenj 81 Ogledov

Nepravilno prehitevanje, življenje motorista visi na nitki

11. junij, 2019 13:54
81 Ogledov

Danes ob 10.49 uri, je bila policija obveščena o hudi prometni nesreči na regionalni cesti med Kobaridom in Bovcem (izven naselja Srpenica) in v kateri je bil udeležen 56-letni voznik motornega kolesa, državljan Avstrije, in voznik osebnega avtomobila.

Po prvih zbranih podatkih je 56-letni avstrijski motorist vozil kot prvi v skupini motoristov iz Bovca proti Kobaridu. Na ravnem delu cest (blizu tamkajšnje tovarne) je prehiteval osebni avtomobil v času, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 75–letni voznik avtomobila (z območja PU Ljubljana). 56-letni Avstrijec je z motornim kolesom čelno trčil v prednji levi del osebnega avtomobila in se pri tem huje telesno poškodoval (poškodbe glave) in je v življenjski nevarnosti. Slednjega so s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Policija je o prometni nesreči obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici). Zaradi hude prometne nesreče je bila cesta na tem odseku regionalne ceste med Bovcem in Kobaridom popolnoma zaprta za ves promet, ob 12.25 ure dalje pa je cesta odprta za promet izmenično enosmerno. Prometni policisti v tem trenutku nadaljujejo z ogledom kraja hude prometne nesreče.

Mogoče vas bo zanimalo

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu
Črno
76 Ogledov
Črno
76 Ogledov

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu

User One - 24. junij, 2019 20:28

Ob 10.33 se je v naselju Šentjanž pri Dravogradu, v občini Dravograd, med poukom športne vzgoje poškodoval dijak, na zadnji šolski dan javlja uprava za zaščito in…

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali
Črno
182 Ogledov
Črno
182 Ogledov

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali

User One - 24. junij, 2019 16:51

Policija je, potem ko so najprej sporočili, da od sobote izginula 16-letnica ni več pogrešana, zdaj sporočili še, da preklicujejo tudi iskanje njenega vrstnika iz Ribnice, ki…

Več iz te kategorije