0 Deljenj 328 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču

29. November, 2021 15:08
328 Ogledov

Voznik osebnega vozila je v petek v Gornji Radgoni s svojim avtomobilom poškodoval tri vozila. Ko ga je policija ustavila, se je izkazalo, da je vozil opit. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,99 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Voznik je najprej na parkirnem prostoru trgovskega centra v Gornji Radgoni zaradi nepravilnega premika z vozilom oplazil drug osebni avtomobil. Nato se je s kraja odpeljal do semaforiziranega križišča, kjer je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnji del vozila voznice osebnega avtomobila, ki se je zaustavila zaradi rdeče luči.

Voznik osebnega avtomobila je nato v križišču zapeljal vzvratno in z vozilom trčil še v prednji del vozila druge voznice. Voznik je potem po levi strani obvozil zaustavljena vozila in v križišču zapeljal v smeri Podgrada, kjer so ga z zvočnimi in svetlobnimi signali zaustavili policisti. Voznika bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.


Več iz te kategorije