0 Deljenj 6203 Ogledov
© Gre za bivša izvenzakonska partnerja in odvisnika od prepovedanih drog. Foto: facebook

NARKOMANSKA GROZLJIVKA V MARIBORU! Bojan je Vlatki izrezal genitalije in maternico

7. November, 2017 20:14
6203 Ogledov

Znane so nove šokantne podrobnosti krvavega umora na Preradovičevi ulici 17, v katerem je Bojan Sep partnerko Vlatko ubil iz koristoljubja in povrhu še oskrunil njeno truplo

MARIBOR – Umor na Preradovičevi ulici 17, ki je na prvi oktobrski ponedeljek pretresel Maribor, dobiva nove razsežnosti, ob katerih bo marsikdo obnemel. Dogajanje za vrati stanovanja vse bolj spominja na grozljivko, kakršne v Sloveniji ne pomnimo, in v kateri so glavno vlogo odigrale droge, koristoljubje in maščevanje.

»Bojan Sep (35) je svoji žrtvi, nekdanji partnerici Vlatki Petrik (45), izrezal genitalije in maternico. Povrhu je policija, ko je vstopila, našla stanovanje očiščeno, truplo pokojne pa v omari. Morilec se trenutno zdravi na psihiatriji,« nam je zaupal dobro obveščeni policijski vir. Spomnimo, policija je v preteklosti na omenjenem naslovu že večkrat posredovala, saj so se v stanovanju zadrževali različni odvisniki od prepovedanih drog, zato je bilo velikokrat mogoče slišati hrup. Zadnje takšno posredovanje je bilo dva dni preden je krvavo dejanje prišlo na dan, torej v času, ko je bila Vlatka že mrtva. »Patrulja je prišla na kraj po prijavi varnostnika zaradi razgrajanja in vpitja v stanovanju. Glede na vsa zbrana obvestila ugotavljamo, da na kraju niso bile izkazane okoliščine, ki bi nakazovale na konkretno ogroženost življenja,« je takrat razkril pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije PU Maribor Andrej Kolbl.

Policija molči o nagnusnih detajlih

Medtem policisti v zvezi z nagnusnim dejanjem dodajajo, da trenutno preiskava kaznivega dejanja poteka v smeri utemeljevanja kaznivega dejanja umora. Prav tako je znano, da je domnevni storilec truplo nesrečne ženske oskrunil, a ko smo na PU Maribor poslali vprašanja o podrobnostih zločina, so se zavili v molk: ”Vse podrobnosti kriminalistične preiskave, ki smo jih lahko delili z javnostjo, smo predstavili. Osumljenec je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Kje se sedaj nahaja osumljenec, boste morali vprašati sodišče.” Kot kaže se Sep vendarle ni predal policistom, kot je bilo sprva domnevati.

Še več, policista naj bi iz stanovanja slišala glasove moškega in ženske, ne pa tudi klicev na pomoč, zato nista vstopila s silo. Sicer sta trkala na vhodna vrata in pozivala k odprtju vrat, vendar se nihče ni odzval. Vseh podrobnosti in ugotovitev preiskave policija zaenkrat še ne razkriva, niti informacije, kdo jih je obvestil o truplu. Sepu, ki je bil v preteklosti že obravnavan zaradi nasilja v družini, za umor grozi najmanj 15 let zapora, za skrunitev trupla pa še dodatni dve leti.

Če bi odšla, ne bi odšla za vedno

Številni so še vedno mnenja, da je h krvavi tragediji prispevala razburkana zveza. Ne nazadnje se je Bojan Sep en mesec pred umorom na družabnih omrežjih slikal v objemu drugega dekleta. »Najboljše je, da gremo od nekaterih ljudi in se več ne obrnemo,« je v zadnjem zapisu na Facebooku ugotavljala brutalno umorjena Vlatka Petrik. Na koncu morda še najbolj v srce sežejo besede njene prijateljice, ki ji je v spomin zapisala: »Boljše bi bilo, da si odšla. Zdaj si odšla za vedno. RIP, tvoja prijateljica.«

 

Več iz te kategorije