0 Deljenj 752 Ogledov

Moški (42) je v smrtni nevarnosti, z 19-letnikom je hudo

25. March, 2021 11:54
752 Ogledov

V enem od podjetij v Krškem se je v sredo nekaj pred 12. uro pri delu s strojem hudo poškodoval 19-letni delavec. Zaradi posebno hudih telesnih poškodb je bil odpeljan v ljubljanski klinični center. V Malem Podlogu pa je pri izvajanju dela na strehi gospodarskega objekta z višine šestih metrov padel 42-letni moški in je v smrtni nevarnosti.

Kot so danes sporočili z novomeške policijske uprave, okoliščine nesreče 19-letnika, ki so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, policisti še preiskujejo in bodo o ugotovitvah po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. O nesreči so obvestili preiskovalno sodnico, državnega tožilca in pristojnega inšpektorja za delo, ki so prišli na kraj nesreče.

O nesreči 42-letnega moškega so policisti prav tako obvestili preiskovalno sodnico, državnega tožilca in pristojnega inšpektorja za delo. Nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče. Po prvih ugotovitvah naj bi moški popoldne izvajal dela na strehi gospodarskega objekta in padel z višine okoli šestih metrov. Zaradi hudih poškodb je v smrtni nevarnosti.

Več iz te kategorije