0 Deljenj 1410 Ogledov

Mladoletna oseba padla čez balkon, izkazalo se je, da že dan prej

9. December, 2019 14:55
1410 Ogledov

“Policiste PP Idrija so v soboto, 7. decembra v zgodnjih popoldanskih urah, obvestili o varnostnem dogodku na območju naselja Godovič, kjer je z balkona stanovanjske hiše v globino približno štiri metre padla na travnato ravno podlago in se predvidoma huje poškodovala mladoletna oseba,” poroča Dean Božnik iz PU Nova Gorica.

Božnik opisuje izsledke policijske preiskave: “V nadaljevanju je bilo z dodatnim zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je do padca čez ograjo balkona prišlo že prejšnjega dne v večernih urah. Na kraju so ji njeni prijatelji nudili pomoč, zaradi bolečin v predelu hrbta pa so jo odpeljali v ZD Idrija, kjer so ji nudili prvo pomoč.”

Poškodovano osebo so nato reševalci NMP ZD Idrija z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Na podlagi zbranih podatkih vseh
okoliščin nesreče je tuja krivda izključena, zato bodo policisti PP Idrija na podlagi vseh ugotovljenih dejstev s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Več iz te kategorije