0 Deljenj 8676 Ogledov

Mladenič v odbojni zdi, umrl na kraju nesreče! Po spletu odjeknilo: Primož, počivaj v miru

30. January, 2020 21:34
8676 Ogledov

Na Celovški cesti v Bresternici pri Mariboru je malo po 1. uri prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. Kot so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje, je voznik avtomobila zapeljal v odbojni zid in pristal na strehi. Zaradi poškodb je umrl na kraju nesreče.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je voznik osebnega avtomobila vozil iz Maribora proti Dravogradu. Ko je pripeljal v dolg desni ovinek, je zapeljal na levo stran vozišča, kjer je vozilo najprej trčilo v cestni robnik, nato oplazilo objekt in trčilo v kamnito ograjo ter se prevrnilo na streho. Policisti bodo o ugotovitvah podali poročilo na okrožno državno tožilstvo.
Mariborski poklicni gasilci so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo, ki pa je na kraju nesreče umrla. Ob tem so odklopili akumulator, posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji.

Po poročanju Radia Slovenija je v nesreči, ki se je zgodila v bližini hidroelektrarne Mariborski otok, umrl 23-letni voznik, družabna omrežja pa razkrivajo, da je bilo nesrečniku ime Primož …

Več iz te kategorije