0 Deljenj 394 Ogledov

Mlada bankirka padla z balkona v Dubrovniku: V komi je, v popolnem šoku smo

8. October, 2021 9:34
394 Ogledov

Mlada bankirka s Škotske, 22-letna Jennifer Walsh, je bila na počitnicah v Dubrovniku, ko je po nesreči padla z balkona in je po operaciji možganov v medicinski komi. Med grozljivim padcem je utrpela dva zloma lobanje, krvavitev v predelu možganov, zlom ključne kosti, preluknjane pljuče, zlom zapestja ter za nameček zlomila vsa rebra na levi strani telesa. Padla je v komo, odpeljali so jo v bolnišnico na operacijo.

Zdaj je v stabilnem stanju, v medicinsko povzročeni komi, pišejo tuji mediji. Po nesrečnem dogodku so njeni starši prispeli na Hrvaško, medtem ko je sestra Sara začela zbiranje sredstev za zbiranje sredstev za stroške zdravljenja, ker Jennifer ni imela potovalnega zdravstvenega zavarovanja. Doslej so zbrali nekaj več kot 25.000 funtov.

»V soboto so nam povedali, da je moja lepa sestra padla z balkona. S starši smo bili v popolnem šoku, ker smo se bali, kaj se bo zgodilo z našo Jen. Zadnji štirje dnevi so najhujši v življenju moje družine. Naša Jen, ki jo imamo radi zelo, močna je dekle in prepričani smo, da bo vse to prebrodila,« je Sara še zapisala na Instagramu.


Več iz te kategorije