0 Deljenj 2300 Ogledov

MIGRANT NAJ BI V KOČEVJU HOTEL POSILITI PUNČKO To je šokantni zapis, ob katerem boste ostali brez besed

6. October, 2018 8:40
2300 Ogledov
iStock

”Migrant je v Kočevju hotel posiliti punčko. Če ne bi lovec streljal v zrak in ga s tem prestrašil, bi bila verjetno mrtva,” se glasi šokantni zapis na družabnih omrežjih, ki se širi kot požar.

Policija zaenkrat menda molči, mi pa informacije o domnevnem posilstvu že preverjamo.

Vse več jih prihaja v Slovenijo

Ob tem dodajmo, da so novogoriški policisti so v ponedeljek blizu Vrtojbe prijeli 19 ilegalnih migrantov, 31-letnega voznika kombija in 34-letnega voznika spremljajočega vozila, ki sta jih prevažala od hrvaške meje preko Slovenije do Vrtojbe. Med hišno preiskavo slednjega so zasegli še več zavitkov heroina in kokaina, zaradi česar se je znašel v hišnem priporu.

Porast problematike ilegalnih migracij na območju PU Nova Gorica v letošnjem letu je treba umestiti v kontekst širše problematike ilegalnih migracij v Sloveniji letos, opozarjajo policisti.

Novomeški policisti so v četrtek med varovanjem državne meje v Beli krajini v Preloki, Učakovcih in Bistrici prijeli 41 tujcev, ki so nezakonito prečkali mejo. Policijski postopki z državljani Afganistana, Sirije, Irana, Maroka, Alžirije in Tunizije še niso zaključeni, so sporočili z novomeške policijske uprave.

 


Več iz te kategorije