0 Deljenj 233 Ogledov

Mafijski ilegalni priseljenci zabodli najstnika

12. januar, 2019 18:13
233 Ogledov

Na Long Islandu v bližini New Yorka so policisti aretirali tri mlade pripadnike mafijske tolpe MS-13, ki so s kiji in noži napadli skupino najstnikov. Eden najstnikov je bil zaboden v hrbet, a bo napad na srečo preživel.

Skupina najstnikov je po šoli v sredo popoldne odšla do bližnjega Burger Kinga, kjer so se zadrževali trije mladi mafijci. Najstniki menda niso pokazali »dolžnega spoštovanja« mafijcem, ko so zato odšli pred lokal in pričakali najstnike oboroženi s hladnim orožjem. Enega so za začetek zabodli v hrbet, potem pa se ostalih lotili z bejzbolskimi kiji. Ob prihodu policije so mafijci zbežali, vendar so jih na podlagi opisa včeraj prijeli.

Izkazalo se je, da so vsi trije prišli iz srednje Amerike v ZDA ilegalno, dva med njimi kot mladoletnika brez spremstva. Prav ta dva so policisti na meji zadržali in preverjali njuno morebitno pripadnost mafijskim tolpam, ki »perspektivne« mladeniče pošiljajo kot okrepitev tolpam, ki delujejo v ZDA. Nek liberalni sodnik je preverjanje policije razglasil za »nadlegovanje« in rasno profiliranje ter ukazal, naj ju izpustijo. Seveda sta se takoj znašla v vrstah »vojščakov« mafijske tolpe, ki deluje na področju Long Islanda. MS-13 je sicer zelo razširjena mafijska združba iz srednje Amerike, ki se ukvarja z vsem, kar »prinaša denar«, med drugim s trgovino z mamili, orožjem, z izsiljevanjem, prostitucijo (tudi otroško), ugrabitvami, tihotapljenjem in trgovino z ljudmi, izterjavo dolgov, požigi, telesnimi napadi in umori.      

Mogoče vas bo zanimalo

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka
Črno
1 Ogledov
Črno
1 Ogledov

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka

User One - 20. julij, 2019 19:26

Ob 15.04 je na poti med Planjavo in Lučko babo v Kamniških Alpah spodrsnilo planinki, ki je zdrsnila po pobočju in podlegla poškodbam, javlja uprava za zaščito…

Iz potoka izvlekli kolesarja
Črno
2 Ogledov
Črno
2 Ogledov

Iz potoka izvlekli kolesarja

User One - 20. julij, 2019 19:19

Ob 16.35 je na cesti Petrovo Brdo–Železniki, občina Železniki, padel kolesar s ceste v potok in se poškodoval, javlja uprava za zaščito in reševanje. Mimoidoči so ga…

Več iz te kategorije