0 Deljenj 183 Ogledov

Mafijski ilegalni priseljenci zabodli najstnika

12. januar, 2019 18:13
183 Ogledov

Na Long Islandu v bližini New Yorka so policisti aretirali tri mlade pripadnike mafijske tolpe MS-13, ki so s kiji in noži napadli skupino najstnikov. Eden najstnikov je bil zaboden v hrbet, a bo napad na srečo preživel.

Skupina najstnikov je po šoli v sredo popoldne odšla do bližnjega Burger Kinga, kjer so se zadrževali trije mladi mafijci. Najstniki menda niso pokazali »dolžnega spoštovanja« mafijcem, ko so zato odšli pred lokal in pričakali najstnike oboroženi s hladnim orožjem. Enega so za začetek zabodli v hrbet, potem pa se ostalih lotili z bejzbolskimi kiji. Ob prihodu policije so mafijci zbežali, vendar so jih na podlagi opisa včeraj prijeli.

Izkazalo se je, da so vsi trije prišli iz srednje Amerike v ZDA ilegalno, dva med njimi kot mladoletnika brez spremstva. Prav ta dva so policisti na meji zadržali in preverjali njuno morebitno pripadnost mafijskim tolpam, ki »perspektivne« mladeniče pošiljajo kot okrepitev tolpam, ki delujejo v ZDA. Nek liberalni sodnik je preverjanje policije razglasil za »nadlegovanje« in rasno profiliranje ter ukazal, naj ju izpustijo. Seveda sta se takoj znašla v vrstah »vojščakov« mafijske tolpe, ki deluje na področju Long Islanda. MS-13 je sicer zelo razširjena mafijska združba iz srednje Amerike, ki se ukvarja z vsem, kar »prinaša denar«, med drugim s trgovino z mamili, orožjem, z izsiljevanjem, prostitucijo (tudi otroško), ugrabitvami, tihotapljenjem in trgovino z ljudmi, izterjavo dolgov, požigi, telesnimi napadi in umori.      

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
14 Ogledov
Črno
14 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije