0 Deljenj 901 Ogledov

Lov na Gorenjskem: dva telefona sta bila dovolj, pa ni bil več nevaren

24. January, 2019 15:15
901 Ogledov
© PU Kranj

Radovljiški policisti so ob 10.45 v Lescah obravnavali grožnje v zasebnem prostoru med poznanimi osebami. Poškodovan ni bil nihče, je pa ob prihodu policistov s kraja pobegnil grozilec, opozarja tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos.

Oseba je nepredvidljiva in lahko nevarna. Po do sedaj preverjenih podatkih ima pri sebi nož in se skriva pred policisti. Trenutno policisti pregledujejo območje Radovljice, Lesc in Šobca. Aktiviran je tudi policijski helikopter.

Moški je visok okoli 170 cm, ima črne lase in suho postavo. Nazadnje viden je bil oblečen v rjavo-zeleno bundo s kapuco in jeans hlače.

Kosova prošnja in opozorilo: “Kdor ga je videl, naj, prosimo, takoj pokliče na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200. Nihče naj se osebno ne izpostavlja ali ga poskuša ustaviti!”

Nekaj ur kasneje, malce po 16. uri, se je Kos ponovno oglasil in sporočil: “Oseba, ki smo jo zaradi prijave groženj danes iskali na območju Radovljice, Lesc in Šobca, je bila v Lescah prijeta brez upiranja. Moškega smo izsledili na podlagi dveh klicev policiji. Policisti nadaljujejo postopek z osebo. Več podatkov bomo lahko sporočili po zaključenih aktivnostih.”

Več iz te kategorije