0 Deljenj 1071 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: To sta znana Slovenca, ki sta stradala otroka

28. marec, 2018 8:00
1071 Ogledov

NESOJENA PREDSEDNICA IN NJEN MOŽ SE OTEPATA HUDIH OBTOŽB
Februarja je odjeknila šokantna zgodba o medijsko zelo prepoznavnem paru na Slovenskem. Obtožena sta bila, da svoja otroka stradata in se nad njima fizično izživljata. Mediji osebnih podatkov zaradi varovanja identitete njunih mladoletnih otrok niso razkrili, javnost pa je na vsak način hotela izvedeti, za koga gre. Zanimivo – par se je izpostavil kar sam.

Nekdanja predsedniška kandidatka Martina Valenčič in njen mož Boris Valenčič, bolj znan kot kralj Boris I., sta se požvižgala na pozive enega od sodišč. Obtožba ju je bremenila zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja, Boris pa je tudi grozil.

Blato iz plenice mu je razmazal po obrazu

Lastna otroka naj bi vezala na posteljo, ju dobesedno stradala, higiensko zanemarjala … Ko se je eden izmed njiju pokakal v plenico, sta mu menda blato razmazala po obrazu. Enega sta celo izpisala iz šole. Ko so pristojni starše opozarjati na njuno ravnanje, je možakar ravnatelju OŠ Miška Kranjca povedal, da bo iz njega naredil pašteto, iz otrokove učiteljice marmelado, iz uslužbenke centra za socialno delo pa čežano. Grožnje so prijavili policiji. Prav tako naj bi tašči Darji K., ki je opozorila na brutalna dejanja, dejal, da ji bo odbil glavo.

Nedavno sta se poročila. Rodila se jima je hčerkica.

»Moramo vas obvestiti, da nam sodišče ne dovoljuje, da bi objavljali, kaj se dogaja na sodišču, prav tako je z odredbo sodnice javnost izključena. Vseeno pa midva objavljava na Facebooku. Kar zadeva OŠ Miška Kranjca, gre za ničevost groženj. Kar zadeva Darjo K., je ta grožnja prav tako zlagana in izmišljena, saj se na sodišču brezglavo zagovarja, da je bila v strahu, ker je gledala na TV muslimane, kako sekajo glave, in je zato dobila zgolj strah, da ji bo moj mož odsekal glavo, ker je v bistvu sama doživela, koliko zločinov je povzročila naši družini,« nam o družinski sagi pove Valenčičeva. Dodaja, da so zaenkrat na sodišču zmagovalci, a po njenih besedah lahko v banditsko komunistični Sloveniji na koncu izgubijo tudi zmagovalci.

Sojenje menda še dolgo ne bo končano, je pa treba dodati, da se starši, skrbnik, rejnik ali druga oseba, ki hudo krši svoje dolžnosti do mladoletne osebe, kaznuje z zaporom do treh let. Leto zapora oziroma denarno kazen pa bi lahko navrgle še grožnje.

Golo dekle s koledarja

Podjetnica Martina Valenčič je stara 33 let, končano ima srednjo grafično šolo. Lani je veliko prahu dvignila kot predsedniška kandidatka, ki je poskušala konkurirati Borutu Pahorju, ki ga je hotela poslati v muzej in nazaj na modno pisto. Neuspešno, kot tudi leta 2012. Spodrsnilo ji je še pri kandidaturi za županjo Ljubljane. Bolj kot s političnim programom, v katerem je bila glavna točka izkoreniniti lopovščino in mišljenje politikov vseh barv, si jo je javnost zapomnila po erotičnih fotografijah, ki jih je posnela za koledar, ter po obtožbah, da se ukvarja s prostitucijo.

Kralj, ki je zrušil nekdanjo državo

Kralj Boris I. se je rodil leta 1957 v Ljubljani kot Boris Valenčič. Svoj aktivizem je začel že pri rosnih 16 letih, ko je prvič prebegnil v tujino, saj je zaslutil, da v Jugoslaviji nekaj hudo »smrdi«. S svojimi diverzantskimi akcijami je menda zrušil nekdanjo državo, njegova Kraljeva stranka Slovenije pa je imela na začetku devetdesetih, na vrhuncu moči, več kot 300 članov. Vendar so mu »rdeče sile kontinuitete« stranko ukinile, prijatelji in mediji pa obrnili hrbet. Podpisal se je pod scenarij in režijo pornografskega filma Billy Cigara in Monica.

Mogoče vas bo zanimalo

»Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan izgubil zadnjo bitko«
Rumeno
43 Ogledov
Rumeno
43 Ogledov

»Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan izgubil zadnjo bitko«

User One - 19. maj, 2019 11:19

»Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo,« je preko družbenih…

FOTO: S ceste »poletel« proti Bohinjskemu jezeru
Črno
48 Ogledov
Črno
48 Ogledov

FOTO: S ceste »poletel« proti Bohinjskemu jezeru

User One - 19. maj, 2019 8:55

V zadnjih dveh dneh so gorenjski policisti obravnavali 15 prometnih nesreč, včeraj zvečer pa so na vožnji dobili še voznika z 1,16 mg/l alkohola in ga pridržali.…

Pred finalom Evrovizije prišlo do škandala, žirija je bila razpuščena
Rumeno
37 Ogledov
Rumeno
37 Ogledov

Pred finalom Evrovizije prišlo do škandala, žirija je bila razpuščena

User One - 19. maj, 2019 8:15

Tik pred velikim finalom evrovizijske popevke 2019 v Tel Avivu je izbruhnil škandal, saj je beloruska žirija razkrila svoje glasovanje polfinala, piše Eurovoix. To je v nasprotju s…

Več iz te kategorije