0 Deljenj 1054 Ogledov

Identificirali truplo, gre za 33-letno žensko

19. January, 2022 18:57
1054 Ogledov
Shutterstock

V okviru sodne obdukcije so identificirali žensko truplo, ki so ga v četrtek našli nedaleč stran od osebnega avtomobila ljubljanskih registrskih oznak na kolovozni poti v bližini Črnič v ajdovski občini. S Policijske uprave (PU) Nova Gorica so sporočili, da gre za 33-letno slovensko državljanko.

V kriminalistični preiskavi niso našli morebitnih znakov nasilne smrti oziroma da je bila 33-letnica žrtev kaznivega dejanja. Kriminalisti bodo po zaključku preiskave o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti policijske postaje Ajdovščina so v četrtek po prejetem obvestili ob zapuščenem osebnem avtomobilu ljubljanskih registrskih oznak na kolovozni poti v bližini hitre ceste in naselja Črniče našli žensko truplo.

Po navodilih dežurne preiskovalne sodnice novogoriškega okrožnega sodišča in ob prisotnosti okrožne državne tožilke so opravili ogled kraja najdbe trupla ter osebnega avtomobila. Novogoriškim kriminalistom so se pri preiskavi pridružili tudi strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija Generalne policijske uprave.

Več iz te kategorije