0 Deljenj 260 Ogledov

Huda nesreča zaprla cesto: tovorno vozilo obviselo nad Savinjo

23. maj, 2019 21:48
260 Ogledov
Facebook

Ob 13.34 je v Ljubiji, občina Mozirje, prišlo do čelnega trčenja osebnega in tovornega vozila naloženega z delovnim strojem, javlja uprava za zaščito in reševanje.

Po trku je tovorno vozilo skupaj s strojem obviselo na robu cestišča nad reko Savinjo. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj dogodka, začasno stabilizirali vozila, s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili ukleščenega voznika, odklopili akumulator na vozilih, z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine, nato pa skupaj s specialnim vozilom zasebnega vlečnega podjetja stabilizirali in na cestišče izvlekli tovorno vozilo z delovnim strojem.

Reševalci NMP Mozirje ter zdravnik NMP Velenje so eno poškodovano osebo oskrbeli, nato pa je bila prepeljana v celjsko bolnišnico. Za čas odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila regionalna cesta Letuš–Mozirje zaprta za ves promet.

Na Facebooku se je pojavil posnetek.

Prometna Ljubija proti Mozirju

Gepostet von Veton Avdija am Donnerstag, 23. Mai 2019

Mogoče vas bo zanimalo

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu
Črno
86 Ogledov
Črno
86 Ogledov

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu

User One - 24. junij, 2019 20:28

Ob 10.33 se je v naselju Šentjanž pri Dravogradu, v občini Dravograd, med poukom športne vzgoje poškodoval dijak, na zadnji šolski dan javlja uprava za zaščito in…

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali
Črno
183 Ogledov
Črno
183 Ogledov

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali

User One - 24. junij, 2019 16:51

Policija je, potem ko so najprej sporočili, da od sobote izginula 16-letnica ni več pogrešana, zdaj sporočili še, da preklicujejo tudi iskanje njenega vrstnika iz Ribnice, ki…

Več iz te kategorije