0 Deljenj 167 Ogledov

Huda nesreča: Pešca vrglo na travnik, kazen bo dobil tudi on!

15. september, 2018 12:20
167 Ogledov
Foto: sta

Policisti PPP Maribor so 15. septembra ob 6.14 v kraju Zgornja Korena obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami.

Prometno nesrečo je povzročil 27 letni voznik osebnega avtomobila doma iz okolice Maribora, ki je peljal po  lokalni cesti iz smeri naselja Jablance v smeri proti Spodnji Koreni. Ko je z vozilom pripeljal po omenjeni cesti v izsek levega preglednega ovinka v bližini stanovanjske hiše Zgornja Korena št. 5/g,  na smernem vozišču brez označenih prometnih pasov z vozilom ni vozil po desni strani smernega vozišča na takšni oddaljenosti o njegovega roba, da poteka promet varno in neovirano. Posledica tega je bila, da je ob desnem robu vozišča s prednjim desnim delom osebnega avtomobila trčil v levo nogo 74 letnega  pešca, doma iz okolice Maribora, ki je  v tistem trenutku hodil nepravilno ob desnem robu vozišča v isti smeri, razkrivajo s PU Maribor.

Po trčenju je pešca odbilo v desno izven vozišča na travnato površino, kjer je obležal hudo telesno poškodovan. V postopku so policisti ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika bo spisana kazenska ovadba, pešec pa bo dobil plačilni nalog zaradi nepravilne hoje po cestišču.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije